Meer informatie ontvangen?
Bel: 013-2032872

Advanced Search
More Search Options
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Werkwijze

Stap 1

Vul ons aanvraagformulier in.
Direct invullen.

Stap 2

Snelle beoordeling.

Stap 3

Gratis prijsvoorstel.

Hoe het werkt

Als u van plan bent uw huis te verkopen op korte termijn wilt u weten waar u aan toe bent. Wanneer u contact opneemt met ons komen wij snel in persoon bij u langs voor de taxatie en brengen we binnen 48 uur een bod uit op uw huis.

1. Vul het formulier in

Met dit formulier brengt u ons op de hoogte van uw verkoopwens. Om u duidelijk te kunnen of we mogelijk tot een verkoop kunnen komen is het handig als u zoveel mogelijk gegevens invult.

2. Afspraak plannen

We nemen dezelfde dag nog contact met u op om een afspraak en bezichtiging in te plannen. We komen dan langs om u te leren kennen en te vernemen wat uw wensen zijn. Als u in de woning wilt blijven wonen na de verkoop kunnen kunnen we dat tijdens de kennismaking bespreken.

3. Definitief bod

Met de opgedane kennis brengen we een bod uit op uw huis. U krijgt de tijd om het bod te overwegen en vragen te stellen. Wanneer u tevreden bent kunnen we verder.

4. Koopakte ondertekenen

U ontvangt de koopakte en daarna plannen we een datum om de overdracht bij de notaris te finaliseren.

Vul nu het formulier in en verkoop uw huis snel via Topkopers

Woningnieuws

Huisverkoop afwikkelen bij de bank

Het maakt niet uit om welke reden u uw huis snel wilt verkopen. De zaken met de hypotheekverstrekker afronden kan een moeizame zaak zijn. Wij nemen als opkoper deze zorgen zo veel mogelijk weg.